Fotoshoot

Extra huisdier

+ €15

  • toeslag per extra huisdier
  • 5-10 foto’s extra, waarvan een deel samen en een deel apart
  • ongeveer 0,5 tot 1 uur extra

Fotoshoot op locatie

€65

  • 1 huisdier
  • 12 – 18 foto’s op groot formaat, zonder logo
  • ongeveer 2 tot 2,5 uur op locatie

Een fotoshoot voor huisdieren?!

Is dat niet gek? Nee, mensen die een huisdier hebben weten hoeveel je daarvan kunt houden. Het is juist geweldig om een aantal mooie foto's van je hond, kat of ander huisdier te hebben. Lucky Fotografie maakt graag een serie prachtige foto's van je huisdier(en). Ook de baasjes mogen mee op de foto.

Alle huisdieren zijn welkom. De fotoshoot kan in de fotostudio van Lucky Fotografie plaatsvinden, maar ook op locatie. Hieronder lees je hoe een fotoshoot in zijn werk gaat. 

Omdat een fotostudio een vreemde omgeving is voor je huisdier, drinken we eerst een kopje koffie of thee. Je huisdier kan dan even wennen aan de nieuwe omgeving. Je hond kan bijvoorbeeld even rond snuffelen en de boel verkennen. Laat je hond voordat je naar de fotostudio komt goed uit. Het is natuurlijk niet fijn om een natte hond in de fotostudio te hebben, probeer dit te voorkomen.

Als je huisdier zich op zijn gemak voelt gaan we aan de slag met foto’s maken. Er wordt ruim de tijd genomen om je huisdier op de foto te zetten. Bij het ene dier zal dat sneller gaan dan bij de andere. Dit is afhankelijk van hoe rustig of druk je huisdier is en of deze angstig is of juist heel relaxt. We zijn ongeveer 1,5 à 2 uur bezig met foto's maken. Dit is een richtlijn. We kijken altijd tijdens de fotoshoot wat nodig is om jouw huisdier mooi op de foto te krijgen, op een relaxte manier. Mocht jouw huisdier wat angstig zijn of om een andere reden wat meer tijd nodig hebben, dan zal de fotoshoot wat langer duren. 

We maken tijdens de fotoshoot een groot aantal foto’s, indien gewenst ook van jou en je huisdier samen. Of als je met meerdere dieren komt van de dieren samen.

Een fotoshoot boeken


Neem voor het boeken van een fotoshoot contact op met Lucky Fotografie.
We bespreken dan samen de wensen en de mogelijkheden en maken meteen een afspraak.