Workshop Lightroom

Workshop Lightroom voor beginners

Deze workshop Lightroom is speciaal ontwikkeld om de beginselen van Adobe Lightroom onder de knie te krijgen. De workshop bestaat uit 5 lessen van 2 uur. Er zijn maximaal 4 deelnemers per workshop. Zo is er ruim voldoende aandacht voor iedereen, om alle vragen beantwoord te krijgen.

Je krijgt een naslagwerk waarin je alles kunt teruglezen. Ook krijg je toegang tot een speciale Facebook pagina voor mensen die een workshop of fotowandeling hebben gedaan bij Lucky Fotografie. Via deze Facebook pagina kun je altijd vragen stellen aan Lucky fotografie of aan elkaar.

Op verzoek wordt deze workshop ook privé gegeven, eventueel bij je thuis op je eigen computer. Voor een workshop aan huis wordt wel een kleine meerprijs gerekend. Neem contact op voor meer informatie over de mogelijkheden en de kosten.

Voor de wat gevorderde Lightroom gebruiker is deze workshop wellicht niet passend.  Als je al wat meer ervaring hebt met Lightroom maar  je graag wat meer wilt leren over bijvoorbeeld de ontwikkelmodulen is het mogelijk om 1 of 2 privé lessen te boeken. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Inhoud van de workshop

Les 1: aanmaken van een catalogus en het importeren van foto’s

Les 2: de module bibliotheek

Les 3: beginnen met het bewerken van foto’s

Les 4: wat meer geavanceerde bewerkingen uitvoeren

Les 5: exporteren van foto’s, en andere mogelijkheden van Lightroom

Data en aanmelden

De datum die wordt weergegeven op de website is de startdatum van de workshop. De lessen zijn 5 weken achtereenvolgend op dezelfde dag en dezelfde tijd. In overleg kunnen de tijden en data worden aangepast.

Je kunt je aanmelden via deze pagina. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Betaling kan, contant, bij aanvang van de workshop.

Datum

15 aug 2018

Tijd

In overleg kunnen de tijden worden aangepast.
10:00 - 12:00

Kosten

€100,00

Locatie

Vlijmen
Categorie

Organisator

Lucky Fotografie
Telefoon
0645393017
Email
info@luckyfotografie.nl