Fotowandeling Amsterdamse Waterleidingsduinen

Een fotowandeling in een uniek natuurgebied “De Amsterdamse Waterleidingsduinen”. Hier kun je volop genieten van rust en ruimte. Het is exclusief bestemd voor wandelaars en bovendien mag je hier lekker struinen buiten de paden. Onderweg grote kans dat je een mooi damhert of een vos tegenkomt.
Het duin is maar liefst 3.400 ha groot, dat is ongeveer 5 km breed en 10 km lang, het ligt tussen Zandvoort en Noordwijk. Hier wordt 2/3 van het drinkwater voor Amsterdam voorgezuiverd. Natuur en het zuiveren van water gaan hier al sinds 1853 mooi samen.

Wil jij ook graag een keer gaan fotograferen in dit geweldig natuurgebied? Meld je dan aan voor een fotowandeling naar de Amsterdamse Waterleidingsduinen. Hertjes spotten en hopen dat je een vos tegenkomt. Maar ook vele ander dieren die hier leven maken dit gebied tot een bijzonder natuurgebied. Neem voor meer informatie en mogelijkheden contact op.

Je kunt je aanmelden via deze pagina. Je ontvangt een bevestiging per e-mail. Betaling kan, contant, bij aanvang van de wandeling.

Datum

20 jun 2018

Tijd

08:30 - 17:00

Kosten

€ 45,--
Categorie

Organisator

Lucky Fotografie
Telefoon
0645393017
Email
info@luckyfotografie.nl